Loading...
BEHEER2018-11-01T14:43:16+00:00

Beheer

Als u eigenaar bent van een woning of bedrijfspand, zijn er verschillende risico’s waar u rekening mee dient te houden. Er lopen nog steeds veel mensen rond met kwade bedoelingen. Het is daarom noodzakelijk om uw woning of bedrijfspand goed te beschermen tegen deze ongewenste gasten. Dit kan bijvoorbeeld met een van onze camerasystemen en of met een van onze toegangscontroles. Anderzijds bestaat er ook altijd een kans op een brand in uw woning of bedrijfspand. Ook hiervoor kunnen wij uw veiligheid waarborgen dankzij onze brandmeldinstallaties en andere hulpmiddelen. Dankzij onze ervaring voorzien wij u van het juiste advies.

Klantportaal

INSTATEC biedt klanten met een service- of onderhoudscontract de mogelijkheid gebruik te maken van het klantportaal. In dit portaal heeft de klant direct inzicht in alle activiteiten van INSTATEC.

In het klantportaal kunnen diverse objecten en installaties beheerd worden. U kunt storingen melden, uitgevoerde en toekomstige werkbonnen zien, openstaande en betaalde facturen terugzien en downloaden, offertes inzien en downloaden en toekomstige afspraken zien en verzetten.

Onderhoud

Voor het onderhoud van de installaties of systemen maken we graag eens per jaar een afspraak. Onze medewerkers inventariseren of uw technische installatie nog aan uw eisen en wensen voldoet. U kunt natuurlijk op elk moment contact met ons opnemen wanneer u een wijziging wilt doorvoeren, bijvoorbeeld vanwege een uitbreiding of verbouwing. Ook hiervoor staan wij voor u klaar en zorgen ervoor dat de wijzigingen aansluiten bij de actuele installatie. Het is belangrijk om de beveiligingssystemen periodiek te laten onderhouden. De beveiligingssystemen spelen een belangrijke rol in uw veiligheid, bezuinig hier absoluut niet op.