Loading...
TOEGANGSCONTROLE2018-11-01T15:42:32+00:00

Interne beveiliging

De interne beveiliging van uw bedrijf is zeer belangrijk. Veel ondernemers verliezen jaarlijks een substantieel bedrag aan diefstal of verduistering. U kunt dit voorkomen door de interne beveiliging van bedrijf aan te scherpen door middel van een toegangscontrolesysteem. Met een toegangscontrolesysteem verkleint u de kans op diefstal en beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen.

Toegangscontrolesysteem

Ons moderne toegangscontrolesysteem stelt u in staat om de toegang tot uw gebouw of terrein te beheren. U bepaalt met wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot (een deel van) het gebouw of terrein. Bij deze beveiligingsoplossingen wordt niet meer gewerkt met gewone sloten en sleutels, maar met elektronische toegangswegen. Door badges of gebruikerskaarten aan te bieden aan badgelezers of bedienpanelen wordt toegang verleend tot een bepaald gebied.

Ons toegangscontrolesysteem is standaard voorzien van ingebouwde webserver en heeft een standaard aansluitmogelijkheid voor 2 lezers. Via extra modules kan dit eenvoudig worden uitgebreid. Ons toegangscontrolesysteem is via het web, smartphone of tablet benaderbaar.

Externe beveiliging

Een alarmsysteem is een zeer geschikte vorm van toegangscontrole. Hiermee maakt u het zeer onaantrekkelijk voor ongenode gasten om ongewenst uw bedrijf binnen te komen. Het alarm zorgt ervoor dat ze direct vertrekken na alarmering waardoor de buit en schade beperkt blijft. Wanneer u in het pand aanwezig bent, wordt u gewaarschuwd en daarmee wordt een ongewenste confrontatie voorkomen.