Loading...
CAMERASYSTEEM2018-11-01T15:14:53+00:00

Camerabewaking

Criminelen komen liever niet in beeld!

Criminelen komen liever niet in beeld. Camera’s met opnameapparatuur leggen alles vast met de kans dat criminelen herkend en uiteindelijk gepakt worden. Door middel van een innovatief camerasysteem kunt u ervoor zorgen dat een kwaadwillende zich twee keer bedenkt voordat hij inbreekt.

Veiligheid
De afschrikkende functie van een camerasysteem zorgt voor veiligheid en/of inbraakbeveiliging voor bijvoorbeeld winkelcentra, winkelbedrijven, parkeergarages, verkeer, opslagterreinen, hotels, ziekenhuizen, scholen, transportbedrijven en woningen.

De cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) liegen er niet om. In 2016 werden ongeveer 74.250 woning inbraken geregistreerd. Dat zijn gemiddeld 203 inbraken per dag. Hierbij zijn de inbraken in bedrijven, winkels en andere gebouwen nog niet meegerekend. Deze cijfers geven aan dat inbraak een groot probleem is in Nederland. In 2017 werden er ongeveer 10.000 minder woning inbraken geregistreerd. Dit laat zien dat Nederland steeds veiliger wordt. Dit is onder meer te danken aan de extra bescherming die men inschakelt, door het plaatsen van een camerasysteem in of op een gebouw.

Minder personeel
Vanuit één centraal punt kunt u meerdere ruimtes tegelijk bewaken. U hoeft dus geen extra personeel in te schaken. Dankzij dit systeem kunt u uw medewerkers efficiënter inzetten. Dat is een uiterst effectieve manier om de veiligheid te waarborgen in bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand.

Uw Camerasysteem

Welk Camerasysteem voor u het beste is, willen wij van INSTATEC u graag over informeren. Er zijn vele mogelijkheden wat camerasystemen betreft. Samen kijken we wat de preventieve werking is en wat voor u extra veiligheid oplevert. Gezien onze ervaring kunnen wij u hier goed over adviseren. Al geruime tijd beveiligen wij woningen en andere gebouwen. Hierdoor weten wij exact welk camerasysteem in een bepaalde situatie het meest efficiënt is. Het waarborgen van uw veiligheid is voor onze medewerkers van groot belang. Twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op.