Loading...
DOMOTICA2018-06-12T22:46:40+00:00

Domotica

Ons bedrijf is actief op het gebied van Domotica. Dus ook hiervoor is INSTATEC uw installatiepartner.
Domotica is het automatiseren van installaties bij huizen of gebouwen. Het gaat hierbij om het koppelen van technologie, diensten en componenten tot één geheel voor een betere kwaliteit van wonen en leven. Voorbeelden hiervan zijn Bewaking, telefoon, verlichting, CV/Klimaatregeling, rolluiken, gordijnen of audio-video.

Grenzeloos

Er is één centrale bedieningspaneel met touchscreen. Dus met slechts één druk op de knop zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de verlichting aangaat, muziek wordt gestart en de woning wordt verwarmd. Via een mobiele telefoon of iPad kunt u ook op afstand uw woning bedienen. Het is het wonen van de toekomst. Domotica kent hierin geen grenzen.

Domotica zorgt voor comfort, efficiency en veiligheid. Dit systeem is geheel aan te passen aan uw persoonlijke wens en ten alle tijden te herprogrammeren. U kunt bijvoorbeeld dagelijks terugkerende handelingen zoals bijvoorbeeld het bedienen van uw rolluiken automatisch laten uitvoeren op het moment dat het nodig is. De werkwijze is overzichtelijk en efficiënt.