INSTATEC ZORGT VOOR ELECTROTECHNIEK

Electrotechniek met precisie en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. INSTATEC is deskundig op het gebied van NEN 3140 en voert een inspectie volgens de norm uit. INSTATEC is lid van Techniek Nederland, de specialist op het terrein van elektrotechniek. De zekerheid van goed werk.

Installaties

INSTATEC ontwerpt, realiseert en onderhoud elektrotechnische installaties in gebouwen en industrie.

Beheer

Periodiek beheer door gekwalificeerde technici is nodig om  het gebruik van uw installaties te borgen.

Onderhoud

Voor het onderhoud van uw technische installaties of systemen maken we graag eens per jaar een afspraak. 

Klantenportaal

Klanten met een service- of onderhoudscontract kunnen inloggen in ons klantportaal en beheren alle activiteiten.

Elektrotechniek, meer dan verlichting en wandcontactdozen

INSTATEC is gespecialeerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en periodiek onderhoud van uw elektrotechnische installaties. Wij werken volgens de recente wettelijk gestelde normen en houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten om uw elektrotechnische installatie in de toekomst zonder problemen te laten functioneren.

Gedegen en vakkundig onderhoud 

Voor het onderhoud van uw installaties of systemen maken we graag eens per jaar een afspraak. Onze medewerkers inventariseren of uw technische installatie nog aan de eisen en wensen voldoet. Het is belangrijk om de beveiligingssystemen periodiek te laten controleren en te onderhouden. Dankzij onze ervaring voorzien wij u graag van het juiste advies.

Snel overzicht van alle activiteiten

INSTATEC biedt klanten met een service- of onderhoudscontract de mogelijkheid gebruik te maken van het klantportaal. In dit portaal heeft de klant direct inzicht in alle activiteiten van INSTATEC. In het klantportaal kunnen diverse objecten en installaties beheerd worden. U kunt storingen melden, uitgevoerde en toekomstige werkbonnen zien, openstaande en betaalde facturen terugzien en downloaden, offertes inzien en downloaden en toekomstige afspraken zien en verzetten. 

Instatec Nederland

Gewandeweg 19
6161 DJ Geleen
T: +31 46 2077006
info@instatec.nl 

U heeft een vraag?