INSTATEC ZORGT
VOOR UW VEILIGHEID

Met onze vakkennis kunnen wij uw veiligheid optimaliseren door professionele Inbraakbeveiliging, kwalitatieve camerasystemen, moderne toegangscontrole en zorgeloze brandbeveiliging. INSTATEC is lid van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven)

Alarminstallaties

Een alarmsysteem werkt preventief tegen inbrekers. Elke melding wordt doorgegeven aan de alarmcentrale.

Brandmeldinstallaties

Met grote regelmaat breekt er ergens brand uit. Met snelle signalering van een brand voorkomt u schade en slachtoffers.

Camerasystemen

Criminelen komen liever niet in beeld. Camera’s leggen alles vast met de kans dat criminelen herkend en gepakt worden.

Toegangscontrole

De interne beveiliging van uw bedrijf is zeer belangrijk. Veel ondernemers verliezen een substantieel bedrag aan diefstal of verduistering.

  Kies voor zekerheid met de Instatec inbraakbeveiliging

Voorkom Inbraak! Ontdek het alarmsysteem van Instatec. Het alarm systeem geeft iedere melding door aan de alarmcentrale. U bepaalt vooraf wie gewaarschuwd moet worden. Geeft uw alarmsysteem een alarmmelding door, van volgt de alarmcentrale de melding snel op. Politie, sleutelhouders en eventuele overige alarmopvolgers worden automatisch gealarmeerd.  

Ons kwalitatief hoogwaardig alarmsysteem werkt onder alle omstandigheden en laat zich eenvoudig bedienen. Het systeem is op uw veiligheidsbehoefte afgestemd, bijvoorbeeld voor bedrijven of particulieren en wordt binnen uw budget op maat samengesteld. Er zijn draadloze alarminstallaties, bekabelde alarminstallaties en hybride alarminstallaties (draadloze en bekabelde componenten in één systeem).

Uit statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat 15.265 bedrijven in 2018 slachtoffer waren van een inbraak. Ons alarmsysteem voldoet aan alle eisen voor inbraakbeveiliging en wordt met een certificaat opgeleverd. Dat is niet alleen voor u een garantie voor kwaliteit, maar ook voor uw verzekeraar. Verder verzorgen onze medewerkers het noodzakelijke onderhoud en verlenen service zodra dat nodig is.

  Instatec, expert op het gebied van brandpreventie

De oorzaak voor een brand kan heel divers zijn. Zo kan een brand ontstaan door kortsluiting of zelfs brandstichting. Onderzoek heeft uitgewezen dat in Nederland per dag in ongeveer 13 woningen brand uitbreekt. Onze brandmeldinstallaties zijn van de hoogste kwaliteit. De brandmeldinstallatie alarmeert u tijdig voor brand. Als u bent aangesloten op onze meldkamer, dan is de brandweer snel ter plaatsen.

Brandbeveiliging begint vaak bij de bouw van uw pand. De gemeentelijke bouwverordening stelt aanvullende eisen, gebaseerd op de lokale situatie. Zo kan door langere aanrijdtijden van de brandweer een hogere mate van brandbeveiliging worden geëist. Het is daarom aan te raden om periodiek de brandbeveiliging van uw pand te controleren. Hierbij kunnen wij u uiteraard helpen. Wij zijn op de hoogte van alle richtlijnen van het Bouwbesluit.

Door middel van snelle signalering van een brand voorkomt u schade en slachtoffers. Rook-, hitte- en brandgasmelders slaan doordringend alarm zodat u op tijd het pand kunt verlaten. Blusmiddelen zoals een brandblusser, brandslang of blusdekens kunnen een beginnende brand bestrijden. Het vluchtrouteplan moet voor iedereen duidelijk zijn. Bij brand is er namelijk geen tijd om na te denken!

  Superieure beeldkwaliteit met de nieuwste generatie camerasystemen

De cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) geven aan dat inbraak een groot probleem is in Nederland. De afschrikkende functie van een camerasysteem zorgt voor veiligheid en/of inbraakbeveiliging voor bijvoorbeeld winkelbedrijven, parkeergarages, opslagterreinen, hotels, ziekenhuizen, scholen, transportbedrijven en woningen.

Er zijn veel camerasystemen en mogelijkheden. Met onze ervaring kunnen wij u hier goed over adviseren. Wij beveiligen al geruime tijd woningen en bedrijfspanden. Hierdoor weten wij exact welk camerasysteem in een bepaalde situatie het meest efficiënt is. Vanuit één centraal punt kunt u meerdere ruimtes tegelijk bewaken.

Bewakingscamera’s zijn de basis voor optimale beveiliging van uw huis en uw bedrijf. Onze bewakingscamera’s zijn er in verschillende soorten en maten. Met de Apps voor telefoon of tablet kunt u op elk gewenst moment live meekijken met de bewakingscamera’s. Instatec helpt u dan ook graag bij het beveiligen van uw pand middels camerabeveiliging.

  Toegangscontrole: veilig, snel en efficiënt

Het wordt steeds belangrijker om een veilig en geïntegreerd toegangssysteem te hebben. Voor werkplekken die sterk beveiligd moeten worden is online toegangscontrole belangrijk om uw bedrijfsrisico’s te beperken. Denk hierbij aan voortdurende aanwezigheidscontrole, realtime bewaking van de deurtoestand en centrale bewaking van verder afgelegen deuren.

Toegangscontrole is noodzakelijk voor plekken waar niet iedereen mag komen. Meestal moeten bezoekers langs een receptie, met een portier. Veiliger, sneller en efficiënter is het gebruik van geautomatiseerde systemen die geregistreerde personen toegang geven op basis van bijvoorbeeld een elektronisch pasje. Instatec kan u helpen en adviseren bij uw bezoekers- en aanwezigheidsregistratie met een goede beveiligingsoplossing.

Bewakingscamera’s zijn de basis voor optimale beveiliging van uw huis en uw bedrijf. Onze bewakingscamera’s zijn er in verschillende soorten en maten. Met de Apps voor telefoon of tablet kunt u op elk gewenst moment live meekijken met de bewakingscamera’s. Instatec helpt u dan ook graag bij het beveiligen van uw pand middels camerabeveiliging.

Instatec Nederland

Gewandeweg 19
6161 DJ Geleen
T: +31 46 2077006
info@instatec.nl 

U heeft een vraag?