INSTATEC ZORGT VOOR 
COMFORT

Domotica installatie volledig naar uw wensen. Domotica systemen maken door de toepassing van elektronica uw huis- of bedrijfsinstallatie veelzijdiger dan ooit. Steeds meer mensen kiezen ervoor om 'slim' te gaan wonen en/of te werken. Op zoek naar een goed advies? Bij INSTATEC bent u aan het goede Domotica adres!

Gemak op de zaak 

Door ontwikkelingen op het gebied van duurzame techniek, communicatie, efficiency en  comfort, wordt comfortabel wonen en werken steeds aantrekkelijker.

Efficiency voor bedrijven

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan verwarming, beveiliging of verlichting, ook kunt u er energiekosten mee besparen.

Met Domotica creëert u comfort en efficiency in uw bedrijf

Met Domotica systemen heeft u geen zorgen meer over de verwarming of beveiliging en wordt dit allemaal automatisch voor u geregeld. Met Domotica zet u bijvoorbeeld lampen automatisch aan of uit, of doet u de rolluiken of de deur open of dicht. Het koppelen van technologie, diensten en componenten tot één geheel zorgt voor een betere kwaliteit van werken, wonen en leven. 

Domotica integreert de communicatie van diverse toepassingen

Er is één centraal bedieningspaneel met touchscreen. Dus met slechts één druk op de knop zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de verlichting aangaat en uw bedrijf wordt verwarmd. Via een mobiele telefoon of iPad kunt u ook op afstand uw bedrijf bedienen. Het is het werken van de toekomst. Domotica kent hierin geen grenzen. Bij INSTATEC kunnen we u vrijblijvend adviseren naar de diverse mogelijkheden.

Instatec Nederland

Gewandeweg 19
6161 DJ Geleen
T: +31 46 2077006
info@instatec.nl 

U heeft een vraag?