INSTATEC ZORGT VOOR 
CONNECTIVITEIT

Data- en telecominstallaties zijn essentieel voor iedere bedrijfsvoering. Telecommunicatie en datacommunicatie is in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Bij Instatec kunt u terecht voor de complete installatie én het certificeren van uw data netwerken.

Telefonie

Een moderne data-telefonie installatie is het centrale zenuwstelsel van uw bedrijf. U moet volledig op deze installatie kunnen vertrouwen. INSTATEC verzorgt het gehele traject van de installatie van uw telefooncentrale van ontwerp tot bekabeling.

Netwerk

In een modern bedrijf is het datanetwerk een levensader. Bij Instatec kunt u terecht voor het installeren van patchkasten, voorbereidingen van draadloze netwerken en de complete bekabeling van uw netwerk.

Alle data- en telecommunicatie kennis in huis

Tegenwoordig zijn telefonie- en computernetwerken met internet steeds meer geïntegreerd in één systeem. Telefoneren kan niet alleen maar via de vertrouwde telefoonlijn, maar ook via kabel en internet (VOIP). Wij ontwerpen uw data-telefonie installatie en of het nu gaat om; aanleggen, uitbreiden, doormeten of certificeren van uw netwerk. Instatec legt uw telefoon installatie aan volgens de hoogste normen.

Stabiele en betrouwbare bedrijfsnetwerken

Het netwerk van uw bedrijf is het hart van uw ICT-omgeving. De juiste inrichting van uw netwerk zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen, goede beveiliging tegen in- en externe bedreigingen en voldoende capaciteit voor al uw dataverkeer. Denk hierbij ook aan diensten zoals alarm, camerabewaking, toegangsbeheer en telefonie (VoIP, hosted telefonie). Instatec zorgt ervoor dat alle componenten van uw netwerk optimaal functioneren.

Instatec Nederland

Gewandeweg 19
6161 DJ Geleen
T: +31 46 2077006
info@instatec.nl 

U heeft een vraag?